Home

MKBplusportaal V2.1

Digitaal personeelsdossier

Online de beschikking over alle gegevens van uw werknemers. Lees meer...

Documenten digitaal

Op eenvoudige wijze heeft u alle documenten van uw werknemers in één overzicht. Lees verder...

Verzuim

Snel een ziekmelding van uw werknemer invoeren en de arbodienst en verzekeraar ontvangen direct het bericht. Lees meer...

Salarisadministratie

Lees meer over de mogelijkheden tot volledige integratie van uw salarisverwerking.

MKBplusportaal, HRM voor het MKB

Met MKBplusportaal heeft u een volledig personeelsadministratie systeem online tot uw beschikking.

Op eenvoudige wijze beheert u alle gegevens van uw werknemers en voert u ziek- en herstel meldingen eenvoudig door. Wie is er ziek? Wie heeft verlof? Op uw dashboard ziet u dit in één oogopslag. Naar wens kunt u uw werknemers een eigen login verstrekken zodat uw werknemer kan inloggen in zijn eigen dossier en inzage krijgt in de door u opgeslagen documenten zoals : de salarisstroken,de verzekerde arbeidsvoorwaarden zoals de pensioenregeling, het personeelsreglement of bijvoorbeeld de arbeidsovereenkomst.

vertex message

Personeelsdossier

U kunt bovendien de salarisstroken uploaden maar ook de verzekerde arbeidsvoorwaarden zoals; de pensioen-regeling, het personeelsreglement of bijvoorbeeld de arbeidsovereenkomst in ons platform opslaan.

Verlofadministratie

Uw werknemer vraagt zelf het verlof aan, u ontvangt een e-mail en kunt het gevraagde verlof accorderen.

Verzuimadministratie

Vanuit één platform worden direct de verzekeraar en de arbodienst geïnformeerd. Hierbij kunt u zelf bepalen welke taken de arbodienst voor u uitvoert en wat u zelf wilt uitvoeren. Op deze wijze kunt u kosten besparen.

Salarisadministratie

Wij kunnen ook uw salarisverwerking verzorgen. De salarisstroken voor uw medewerkers worden dan geupload in het digitale personeelsdossier, dat de werknemer ook kan inzien in ons HRM systeem

Arbodienstverlening

Arbodiensten kunnen ook werken in MKBplusportaal. De met ons aangeboden arbodiensten doen dat ook zodat u één portaal heeft voor uw personeelsadminstratie.

Koppelingen

MKBplusportaal kan salaris- en personele mutaties doorgeven aan bijvoorbeeld uw salarisverwerker, boekhouder, accountant, arbodienst en verzekeraar.

Kosten

Voor € 18,-- per medewerker per jaar kunt u gebruik maken van ons HRM systeem. Door onze collectieve inkoop kunnen wij u ook salarisverwerking en arbodienstverlening tegen gunstige tarieven aanbieden.